Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit pucolatlanul megfőzöm, majd hagyom kihűlni. A tojást egy tojás híján, kemény tojássá főzöm míg a krumpli fő. A kihűlt krumplit megpucolom, karikákra vágom, egy részét a jénaiba teszem és kicsit megnyomkodom. Enyhén sózom. A következő réteg a tojás. A tojást megfőzés után megpucolom, felkarikázom, a felét a krumplira rakom.A lecsókolbászról lehúzom a felesleges műbelet és felkarikázom.A tojásra pakolom az összeset. Megnyomkodom, megsózom. Ráteszem a következő réteg tojást és krumplit. A margarint felolvasztom és ráöntöm a krumplira. A tejfölt az egy nyers tojással elkeverem és a tetejére öntöm. Trappista sajtot reszelek rá. Előmelegített sütőbe teszem, 30 perc alatt aranybarnára sütöm, 180 °C-200°C -on.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kovászos uborkát kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.18 15:00
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit pucolatlanul, tojás híján, kihűlt krumplit, jénaiba teszem, következő réteg, tojást megfőzés, krumplira rakom, lecsókolbászról lehúzom, felesleges műbelet, tojásra pakolom, margarint felolvasztom, tetejére öntöm, lecsókolbászról, lecsókolbásszal, Előmelegített, felolvasztom, felkarikázom, megnyomkodom, sütőmargarin, Megnyomkodom, pucolatlanul, aranybarnára, felkarikázom, megpucolom, felesleges, megpucolom, következő, krumplira, következő, karikákra, margarint, Trappista, elkeverem, krumplira, megsózom, krumplit, krumplit, Kovászos, burgonya, tojás, szál kolbász, kanál sütőmargarin, tejföl, sajt,
|
|
|
|
|